Inštitut za celulozo in papir, Bogišićeva 8, 1000 Ljubljana, SL

6. mednarodna konferenca Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo

Grand Hotel Bernardin, Portorož, 6.–8. september 2023

 

Z veseljem vam sporočamo, da Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru v sodelovanju s SRIP – Krožno gospodarstvo, s katerim upravlja Štajerska gospodarska zbornica, letos ponovno organizira mednarodno znanstvenoraziskovalno, strokovno in razvojno konferenco Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2023, ki bo potekala od 6. do 8. septembra v Grand hotelu Bernardin.

 

Okoli 150 udeležencev, številni govorci

Konferenca TBMCE bo že šestič zapored združila predstavnike podjetij, raziskovalnih in izobraževalnih institucij, gospodarskih združenj ter državnih in nevladnih organizacij. Na konferenci boste imeli priložnost prisluhniti uglednim strokovnjakom iz Slovenije in tujine, spoznati ustvarjalna podjetja in ključne odločevalce.

Aktualne znanstvene in razvojne teme

Teme TBMCE bodo zajele aktualna vprašanja tehnološkega razvoja in odgovornosti družbe na njeni razvojni poti iz fosilnega v obnovljivo, iz linearnega v krožno. Razpravljali bomo o trendih, izmenjevali ideje, delili dobre prakse ter najnovejša spoznanja o konkretnih tehnologijah, poslovnih modelih in uspešnih projektih, ki k temu v praksi že prispevajo.

Povezovanje s prihodnjimi partnerji

TBMCE je odlična priložnost za srečanje članov SRIP – Krožno gospodarstvo ter druženje gospodarstvenikov, raziskovalcev, inovatorjev, razvojnikov in odločevalcev. Vzpostavljali bomo nova sodelovanja in povezave za prebojne projekte prihodnosti.

Pripravljamo bogat program, ki bo vključeval plenarna predavanja in okroglo mizo, predstavitve znanstvenoraziskovalnih dosežkov in strokovne panelne razprave z uveljavljenimi govorci. Oglejte si ga na spletni strani konference https://tbmce.um.si/sl/, za novosti pa nas spremljate na LinkedIn

 

REGISTRIRAJTE SE TUKAJ!
VLJUDNO VABLJENI!